Een concert van Jeroen Stevens bijwonen? Ik sta regelmatig op het podium om mensen te verblijden met mijn muziek en entertainmentkunsten. Hieronder lees je meer over op wat voor soort evenementen je mij kunt vinden. Denk aan festivals, cd-presentaties en meer. Graag hoop ik jou hier ook een keer te mogen verwelkomen!

Diverse evenementen

Door de jaren heen heb ik al vele malen op de planken mogen staan om een groot of klein publiek te mogen vermaken met mijn eigen muziek. Het maakt mij niet uit of het om een huiskamerconcert voor 8 man of een groots evenement voor wel 15.000 mensen gaat. Zo heb ik bijvoorbeeld al meegedaan aan van alles: van diverse benefietavonden en de Zomertoer van RADIONL tot aan mijn eigen kleinschaligere, intieme cd-presentaties. Ik ben fulltime artiest en ondervind veel plezier aan het optreden en entertainen. Via deze website en mijn social media houd ik jullie graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in mijn carrière, inclusief waar ik te vinden ben.

Concert op aanvraag

Naast het feit dat ik vaak zelf een concert organiseer, ben ik eveneens op aanvraag in te schakelen als live-artiest. Staat er bij jou een evenement op de planning, maar weet je nog niet wie je voor de muziek wilt hebben? Als je voor mij kiest, bezorg ik jou en jouw gezelschap ongetwijfeld een gezellige en onvergetelijke avond. Om goed op mijn publiek in te spelen, bepaal ik op locatie op basis van de sfeer die al aanwezig is wat ik precies zal zingen. Uiteraard kan ik wel alvast met jou bespreken wat de bedoeling is. Mijn discografie bestaat uit echte Hollandse volksmuziek die elk evenement tot een succes maakt. Beluister mijn muziek via iTunes of HitsNL. In overleg is eventueel andere Nederlandse muziek of zelfs een anderstalige hit hier en daar mogelijk.

Meer weten? Neem gerust contact met mij op via het telefoonnummer 085-0645649 of via een van de vele andere contactmogelijkheden. Ik vertel je met genoegen meer over mijn muziekevenementen.

Contact opnemen