Ben je een castingbureau of filmmaker op zoek naar een tv-, reclame- of filmfigurant? Wanneer er een figurant gezocht is, zit je bij Jeroen Stevens helemaal goed! Met mijn ervaring in het maken van clips en als figurant in series, reclames en films én natuurlijk mijn enthousiasme voor acteren, ben ik de ideale figurant voor jouw productie.

Over mijn acteerervaring

Van kinds af aan heb ik ervan gedroomd om acteur te worden. Sinds 2010 heb ik daadwerkelijk ervaring met het spelen van figurantenrollen in series, films en reclames. Mijn eerste rol was die van figurant in de film Levenslang. Hierna ben ik onder andere te zien geweest als figurant in de reclames van de Jumbo, stichting STOPhersentumoren en MediaMarkt. Daarnaast heb je mij kunnen zien in GTST, Hollands Hoop, Danni Lowinski, Nieuwe Tijden en nog veel meer. Door mijn inschrijving bij diverse castingbureaus voor figuranten ben ik er al snel bij indien er een figurant gevraagd wordt. Maar natuurlijk kun jij mij ook gewoon inschakelen om te figureren in een van jouw producties. Dankzij mijn passie voor het acteervak én zangtalent ben ik jouw ideale kandidaat.

Diverse figuratieklussen

Ik sta open voor allerlei uiteenlopende figuratieklussen om zo meer ervaring op te doen. Het is immers klein beginnen om groot te worden! Wanneer je interesse hebt om mij in te huren voor een figurantenrol, kun je te allen tijde contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Een positieve en gunstige ervaring voor ons allebei staat voorop! Zodra beide partijen akkoord gaan met de klus, krijg jij zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte. Vervolgens ga ik graag binnen kort tijdsbestek met jou aan de slag.

Figurant inhuren? Jeroen Stevens staat al voor je klaar. Bel naar 085-0645649 of maak gebruik van een van de andere contactmogelijkheden om jouw wensen te bespreken. Ik sta jou met alle plezier te woord.

Contact opnemen