Ben jij op zoek naar een zanger die tijdens jouw gelegenheid een echte performance neerzet? Kom dan Jeroen Stevens als jouw entertainer inhuren! De combinatie van mijn gezellige Hollandse muziek en enthousiasme zorgt ervoor dat ik ieder publiek helemaal in de stemming laat komen en iedere avond wel kan laten slagen.

Meer dan een zangoptreden

Optreden is natuurlijk veel meer dan zingen alleen. Muziek en entertainment zitten mij in het bloed, wat mij de gezelligste en meest enthousiaste entertainer die je je maar kunt voorstellen maakt. Tijdens optredens betrek ik het publiek erbij en doe ik er alles aan om een echte show op de planken te zetten. Zo maak ik er een onvergetelijk moment voor iedereen van. Ik ben actief en informerend: het presenteren van de show staat immers ook centraal. Op professionele én betrokken wijze zorg ik dat alles soepel en gezellig verloopt. Hierbij doe ik bijvoorbeeld aan het aankondigen van artiesten, het benoemen van sponsoren, het presenteren van cd’s en uiteraard gewoon optreden! Voorbeelden van gelegenheden waarbij jij mij als performer kunt boeken zijn bijvoorbeeld playbackshows, benefietavonden, bedrijfsfeestjes en meer. Bespreek gerust jouw wensen en de mogelijkheden door contact op te nemen. Samen zorgen we voor een geslaagde dag of avond!

Performance en zang in één

Een groot voordeel van mij als entertainer inhuren is dat je niet nog apart op zoek hoeft naar een artiest. Ik doe het namelijk allebei met alle plezier! Ik heb veel passie voor de Nederlandse muziek en ben dan ook een echte volkszanger die zich concentreert op muziek van eigen bodem. Wil je een voorbeeld van mijn muziek? Beluister mij dan via iTunes of HitsNL! Enthousiast geworden? Huur mij dan meteen in door contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen met Jeroen Stevens

Bereik Jeroen Stevens via het telefoonnummer 085-0645649 of via een van de andere contactopties en we bespreken zo snel mogelijk jouw situatie en verlangens. Hierna ontvang je een offerte op maat. Ik sta klaar voor jouw entertainmentklus!

Contact opnemen