Om een speciale levensgebeurtenis zoals een bruiloft of begrafenis nog mooier te maken, kies je natuurlijk de meest passende muziek. Waarom dan geen livemuziek van een begrafenis- en bruiloftartiest? Jeroen Stevens is met alle liefde jouw ceremoniezanger op een bruiloft, crematie, begrafenis of andere ceremonie. Met mijn passie voor het zingen breng ik de juiste emoties op het juiste moment teweeg en zorg ik voor een bijzondere ervaring.

Voor diverse gebeurtenissen

Optreden bij bijzondere levensgebeurtenissen is iets wat voor mij een bijzondere betekenis heeft. Mijn wens om zanger te worden, is namelijk ooit aangewakkerd doordat ik tijdens de begrafenis van mijn eigen grootouders het lied “Ongelijke strijd” van Grad Damen heb gezongen. Hoewel ik pas jaren later als daadwerkelijke zanger bij ceremonies zou optreden, bracht dit moment al veel in mij teweeg. Inmiddels treed ik graag op om de muziek voor een begrafenis, bruiloft of andere bijzondere gebeurtenis te verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een doop, jubileum, afstudeerceremonie, religieuze aangelegenheid, huldiging en meer. Ik weet de emoties van het moment vast te leggen in passende muziek. Juist dit is per slot van rekening zo belangrijk tijdens een ceremonie! Dankzij mijn gevoel en passie voor muziek ben ik de aangewezen zanger voor bruiloften, begrafenissen, crematies en meer.

Voornamelijk Nederlandstalig

Zoek je een artiest voor jouw bruiloft of begrafenis die de passende emoties weet te vertalen in prachtige muziek? Wil je dat de muziek bij een crematie live uitgevoerd wordt of ben je voor een andere ceremonie nog op zoek naar een artiest? Jeroen Stevens is dé zanger voor begrafenissen, bruiloften, jubilea en meer. In overleg bepalen we welke muziek jij wenst. Als zanger beschik ik uiteraard zelf over enkele singles, waaronder mijn eigen versie van “Ongelijke strijd”. Maar andere Nederlandstalige of eventueel anderstalige muziek is ook mogelijk. Een voorbeeld van mijn repertoire beluisteren? Dat kan via iTunes of HitsNL.

Bespreek de mogelijkheden van begrafenis- en bruiloftzanger Jeroen Stevens door contact op te nemen via 085-0645649 of een van de overige opties. Dankzij mij heb jij de ideale ceremoniezanger voor jouw bruiloft, crematie, doop, huldiging of overige ceremonie.

Contact opnemen